duminică, 7 iunie 2009

Prezenţa la vot în România

Sunt sătul până peste cap de toți cei care critică în sus şi în jos, guvernul, parlamentarii şi deputații care se afla în slujba statului Român, dar care nu ridică un deget ca să schimbe ceva. 

Astăzi au fost alegerile europarlamentare, şi doar aproximativ 16% din populația de la oraș s-a prezentat la vot! woow incredibil. Români sunteți sub orice critica, toți va plângeți şi nici unu nu face nimic. Preferați să ieșiți la un grătar sau la iarba verde sau mai rău să stați în casa, decât sa mergeți 5 minute ca sa puneți o stampila pe un buletin de vot.

Scuza voastră este: pai pe cine sa votez, nu am pe cine ! nu ai pe cine aaa … te-ai interesat măcar cine candidează sau pe cine trebuie sa votezi ? Nu, bineînțeles ca nu !

Să nu va mai aud că vă plângeți! La atâta “lene” si “dezinteres” mă mir ca nu murim toți de foame!

Voi toţi ar trebui să înțelegeţi că prin vot putem schimba ceva. Dacă toți stăm şi “înghițim” prostiile celor care ne conduc nu vom reuși niciodată nimic.

Ar trebui ca votul sa fie obligatoriu şi sa fie amendați cei care nu se prezintă la vot! dar asta este imposibil într-o ţară unde televiziunea şi radioul sunt sub orice critică. Unde suntem îndemnaţi să stăm în casă în loc să ieșim la vot.

Niciun comentariu: